Dankzij brede vakkennis en ruim 25 jaar ervaring kunnen wij onze klanten van eerlijke en originele adviezen voorzien.

LEER ONS KENNEN

Ons team bestaat uit Patty Somford en Haydé Christiaanse. Samen – moeder en dochter -vullen wij elkaar op diverse vlakken aan en vormen wij een bijzonder team. Dit zorgt ervoor dat wij u een onderscheidend, creatief en kwalitatief hoogstand product kunnen bieden.

Image
MAAK EEN AFSPRAAK
Team member

PATTY SOMFORD

Eigenaresse
Patty Somford is de oprichtster en eigenaresse van Art Design Keukens, Badkamers en Totaalinterieur. Ze heeft sterke voorliefde voor Italiaans design. Italiaans design kenmerkt zich door strakke vormgeving en functionaliteit, zonder overbodige details met daarbij het gebruik van hoogwaardige materialen. Dankzij haar toewijding, brede vakkennis en ruim 25 jaar ervaring kan Patty haar klanten van eerlijke en originele adviezen voorzien. De wensen van de klant staan hierin altijd centraal. Haar ontwerpstijl kenmerkt zich door strakke vormgeving en minimalistische details.
Team member
HAYDE CHRISTIAANSE
Ontwerpster/ accountmanager
Patty wordt in haar dagelijkse werkzaamheden ondersteund door haar dochter Haydé. Zij is zowel bij het verkoopproces als het ontwerp proces betrokken. Hayde heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot multifunctionele duizendpoot binnen het familiebedrijf en houdt zich naast ontwerpen ook bezig met marketing en communicatie gerelateerde werkzaamheden. Haar ontwerpstijl onderscheidt zich door strakke vormgeving met speelse elementen te combineren.
Image module

De aanschaf van uw nieuwe keuken of badkamer
moet een weloverwogen keuze zijn.

WAAROM ART DESIGN 

Een nieuwe keuken of badkamer kopen is een grote investering. De aanschaf van uw nieuwe keuken of badkamer moet een weloverwogen keuze zijn waar u 100% achterstaat. Wij begrijpen dit als geen ander en daarom krijgt u bij ons ook de tijd om goed na te denken over uw aankoop.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Image
BEKIJK ONZE PROJECTEN

Wij houden van een persoonlijke aanpak en nemen graag de tijd voor u.

ONZE WERKWIJZE

Tijdens het intake gesprek inventariseren wij samen met u de ruimte, uw wensen en ontdekken wij samen met u de verschillende mogelijkheden om de ruimte geheel naar uw wens in te richten. Wanneer de mogelijkheden u aanspreken en een samenwerking voor beide partijen goed voelt, gaan wij door naar de volgende stap: het maken van een ontwerp.

Vervolgens presenteren wij u het ontwerp. Uiteraard houden wij u gaandeweg op de hoogte van een kostenindicatie. Wanneer u 100% achter het ontwerp staat zullen wij een uitgebreid kostenoverzicht maken en deze aan u presenteren.

Met uw akkoord gaan wij over tot een overeenkomst en plannen wij samen met u de levering en plaatsing in. Zowel bij de keukens als badkamers bieden wij montage en installatie aan. Tevens verzorgen wij het leiding/installatie schema en indien wenselijk kunnen wij het leidingwerk uitvoeren.

Naast keukens en badkamers bieden wij ook een totaal pakket aan. Hierbij kunt u denken aan o.a vloeren, wanden en overige werkzaamheden binnen de woning. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Image
NEEM CONTACT OP
Image module