Wij zijn een klantgericht bedrijf dat gespecialiseerd is in het hogere segment. Wij begeleiden onze cliënten bij aankoop, verbouwing en inrichting van woningen op een voor Nederland unieke manier van serviceverlening.

Toen wij in 2004 begonnen in de woningmarkt was onze dienstverlening vooral gericht op huur en verhuur aan expats. Gaandeweg ontwikkelde zich dat tot aankoop van woningen voor veel van onze cliënten. Het duurde niet lang of wij kregen verzoeken om volledige verbouwingen te realiseren en te begeleiden, tevens richten wij de woning in en doen de styling. Wij werken samen met betrouwbare vakmensen.

Nu anno 2020 is dat onze core business en specialisatie geworden. Door de focus te houden op waar we echt goed in zijn krijgen onze cliënten de service, aandacht en kwaliteit die ze verdienen.

Mr. & Miss Barrington

Even voorstellen, wij zijn George Kanis & Frances Nagglas, wij runnen dit bedrijf als stel en wij zijn de contactpersonen voor onze cliënten. Frances voor de inrichting en styling en George voor de aankoop en de verbouwing. De lijnen zijn erg kort, hierdoor kunnen we snel schakelen en verliezen we geen kostbare tijd. Als ondernemersstel werken we samen maar we hebben ook een duidelijke taakverdeling, we doen beiden datgene waar we goed in zijn. Wij staan voor kwaliteit en dit leveren wij ook. Problemen worden uitdagingen en die uitdagingen gaan we dan weer samen aan. Onze cliënten ervaren de voordelen van deze manier van (samen)werken.

Stichting Day of Caring
Omdat wij het belangrijk vinden om ook op een andere manier een bijdrage te leveren aan de maatschappij hebben wij naast ons werk onze eigen Stichting opgericht, Stichting Day of Caring.

Met onze stichting voeren wij projecten uit op scholen in aandachtswijken. Onze projecten hebben als rode draad gezonde voeding. Zo koken wij op basisscholen met scholieren en hulpouders en voeren wij themadagen uit bij verzorgingstehuizen onder de noemer Multi Culti Cooking.