van keukendroom

naar droomkeuken

Of de keuken slechts functioneel is of juist fungeert als middelpunt van het huis, Boekweit biedt een uitgebreid scala aan stijlen. Op onze site presenteren wij drie lijnen; drie totaal verschillende werelden, passend bij iedere smaak. Wij zijn altijd op zoek naar de juiste balans tussen vormgeving, functionaliteit, afwerking en natuurlijk een goede prijs. Dat doen wij al meer dan 45 jaar!


maak een

afspraak

Naam
Plaats
Telefoonnummer
Emailadres
Afspraak voor:
Dag
Dagdeel
Overige opmerkingen

referenties

“We hadden ongeveer een idee in ons hoofd hoe de nieuwe keuken moest worden. We werden uitstekend geadviseerd door Bas en Patrick, die ook meedachten hoe het beste op te lossen. Het resultaat mag er zijn, een plaatje ! We zijn er dan ook erg tevreden mee.”

Hans van den Nieuwboer
“Heel blij met mijn nieuwe keuken, met grote zorgvuldigheid geplaatst door zeer vriendelijk personeel. Service heel prettig, alles is in prachtstaat neergezet. Prima prijs/kwaliteit verhouding.”
Edith van Bremen
“Hallo Patrick en collega’s, de keuken bevalt ons erg goed. Het was de derde opdracht die jullie voor ons gerealiseerd hebben. (keuken 1995, badkamer 1997 en weer een keuken in 2010) We zijn bekend met jullie uitstekende service. In het verleden heb ik al vele klanten bij jullie gebracht, dus de mond op mond reclame werkt goed bij Huize Klomp.“
Marijke Klomp
“De Boekweit heeft een zeer mooi ontwerp gemaakt. De keuken is goed geplaatst en we zijn zeer tevreden over de kwaliteit/prijsverhouding. Een aanrader voor iedereen die opzoek is naar een kwaliteitskeuken.“
Arno