massages op het allerhoogste NIVEAU

PURE LUXE & KWALITEIT

BY PREEYA

MASSAGE
THERAPY

IN 'T GOOI

Orange Massage Therapy in Naarden biedt massages van het allerhoogste niveau. Ervaar de serene rust en de weldadige luxe van pure kwaliteit en persoonlijke aandacht die uniek is in het Gooi.
Het dagelijkse leven kan een aanslag zijn op ons welzijn waardoor we vermoeidheid, pijnlijke klachten of zelfs een gevoel van uitputting kunnen ervaren, veroorzaakt door kantoorwerk, langdurig autorijden, stress, sport, fysieke arbeid of gewoon de dagelijkse zorgen. Mijn behandelingen zijn erop gericht om op een ontspannen maar doeltreffende manier de vermoeidheid weg te nemen en de pijn te verlichten.

Onze luxe

massagetherapie mogelijkheden

HOT STONE MASSAGE

Verwarmde, platte basaltstenen worden op specifieke plekken op het lichaam geplaatst en gebruikt tijdens de massage. Het helpt gespannen spieren te ontspannen doordat de warmte diep in het lichaam kan doordringen.

AROMATHERAPIE MASSAGES

Een aromatherapie massage bestaat uit één van de Orange massages in combinatie met etherische oliën, waardoor de massage nog effectiever wordt. Kies één van de vijf Orange blends of een losse geur!

NUAD THAI/THAI YOGA MASSAGE

Nuad Thai, ook wel Thai Yoga massage genoemd, is de beroemde traditionele Thaise massagemethode die gericht is op stimulatie van de bloedcirculatie.

DEEP TISSUE MASSAGE

Deze massage is bedoeld om knopen die in spieren zitten te behandelen en, door middel van een stevige massage, te verwijderen. Een echte probleemoplosser!

VOETREFLEXOLOGIE

Méér dan een voetmassage: met reflexologie kan een grote variëteit aan onderwerpen worden aangepakt: van hoofdpijn tot sinusproblemen tot buikpijn.

KRUIDENSTEMPEL MASSAGE

Laat je verrassen door de diepe werking van warme, gestoomde compressen, gevuld met Thaise kruiden en specerijen.

Onze luxe

ONTSPANNINGSMASSAGES

OLIEMASSAGE / SWEDISH MASSAGE

Eén van de bekendste massagetechnieken: ontspanning door het verminderen van spierspanning, stimulatie van de zenuwuiteinden en het verbeteren van de bloedsomloop.

LYMFEDRAINAGE MASSAGE

Een zachte massagetechniek met rustige bewegingen die je lymfesysteem stimuleert, waardoor vocht en afvalstoffen beter worden afgevoerd. Pure ontspanning!

ZWANGERSCHAPS MASSAGE

Een zachte, ontspannende massage die jou en je kindje heerlijk tot rust brengt, volledig afgestemd op jou en je specifieke situatie.

KIDS MASSAGE

Kinderen zijn dol op massage, en dol op Preeya! Massage heeft tal van positieve effecten, juist voor kinderen. Ze leren zich te ontspannen en ontwikkelen een gezonde relatie met hun lichaam.

ONTDEK DE 5 SENSATIES

AROMATHERAPIE

Bij bijna iedere massage uit het Orange programma kun je kiezen uit één van de aromatherapie-geuren.
Er is keuze uit vijf verschillende mixen die ieder hun eigen, unieke werking hebben:

Relaxing & Well-being

Deze behandeling helpt stress te verminderen, is verfrissend, opwekkend en laat je vermoeidheid verdwijnen.

Deep Relaxing Muscle

De Deep Relaxing Muscle behandeling vermindert de spierspanning in het lichaam waardoor de pijn die wordt ervaren door gespannen spieren vermindert. Hierdoor kan een toestand van totale ontspanning worden bereikt.

Relaxing Deep Sleep

Relaxing Deep Sleep brengt je in een staat van totale ontspanning, vermindert angsten en zorgt voor een langere, diepe slaap waardoor je frisser wakker wordt en je concentratievermogen vergroot.

Body Balance

Body Balance werkt stressverminderend, kalmerend en laat je vermoeidheid verdwijnen. Je lichaam komt volledig in balans.

The Detox

The Detox werkt stimulerend op de bloedsomloop waardoor het lichaam in staat wordt gesteld om te ontgiften en om overtollig vocht af te drijven.