Kwaliteit & betrouwbaarheid

Met belevingsgerichte zorg en ondersteuning in de eigen leefomgeving vergroten wij de mogelijkheid voor onze cliënten om een zelfstandig leven te leiden. Met de persoonlijke benadering van ons vaste en professionele team activeren wij de kracht van mensen en dragen daarmee bij aan hun welbevinden en vitaliteit. Vanuit onze deskundigheid en ervaring denken we met u mee en realiseren we samen praktische oplossingen. Wij vinden het belangrijk om een sterke band op te bouwen met onze cliënten en bieden één vast aanspreekpunt voor uzelf, uw familieleden, vrienden, buren, huisarts en apotheek. Samen versterken wij uw zelfstandigheid en uw netwerk. 

Efficient & transparant

Wij verlenen onze gespecialiseerde diensten in de steden Almere, Amsterdam, Utrecht, Leiden, Den-Haag en Rotterdam aan zowel particulieren als PGB-houders. Wij vullen uw zorgwens op adequate en efficiënte manier in. Wij zijn gemakkelijk bereikbaar en vragen staat vrij. Waar nodig verwijzen wij u door en bemiddelen wij voor verpleegkundigen en verzorgenden. Wij werken niet met wachtlijsten en brengen geen zorgkosten bij onze cliënten in rekening. Zo komt u achteraf nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Zorg & persoonlijke begeleiding

De hulp van onze zorgverleners blijft uiteraard niet beperkt tot de verzorging en verpleging van de cliënt. Wij bieden hulpverlening, advies, service, ondersteuning en hulpmiddelen op elk gewenst gebied. Naast de verzorgende werkzaamheden zijn wij ook inzetbaar voor het samen ondernemen van diverse sociale activiteiten en het geven van invulling aan uw dag. Zorgverleners van Pro Direct Zorg verzorgen in overleg uw boodschappen, licht huishoudelijke taken, de was en eventueel uw maaltijden. Tevens kunt u erop rekenen dat er begeleiding is bij een afspraak in het ziekenhuis of bij een polikliniek. Doordat wij ons aanpassen aan uw situatie, aan onze omgeving en aan de kaders van onze opdrachtgevers bieden wij het juiste pakket in iedere situatie. Wat uw wensen ook zijn, bij Pro Direct Zorg kunt u rekenen op de beste zorg.

Visie

Pro Direct Zorg is een jonge, dynamische en groeiende thuiszorgorganisatie die momenteel aan het uitbreiden is om op steeds grotere schaal kwalitatief goede zorg aan te kunnen bieden aan een zo breed mogelijk publiek. Wij geloven dat mensen het meest gelukkig zijn als ze zo lang mogelijk zelfstandig thuis kunnen wonen. Zelfstandig wonen is goed voor de kwaliteit van het leven en dient voor iedereen bereikbaar te zijn. Pro Direct Zorg is daarvan overtuigd en speelt daarop in door professionele ondersteuning aan huis te bieden, aangepast aan de persoonlijke wensen en capaciteiten van elke cliënt. Pro Direct Zorg maakt het voor iedereen mogelijk om goede zorg te ontvangen en voorkomt dat mensen zorg mislopen doordat zij het zich niet kunnen permitteren. Goede zorg moet voor iedereen bereikbaar zijn. Pro Direct Zorg brengt dan ook geen zorgkosten in rekening bij de cliënt. De kosten worden vergoed vanuit de basisverzekering. Zo komt de cliënt nooit achteraf voor verrassingen te staan.

Missie

Pro Direct Zorg is een professionele en deskundige thuiszorgorganisatie die zorg, verpleging en persoonlijke begeleiding biedt op maat. Het behouden en waar mogelijk vergroten van de zelfstandigheid is hierbij een belangrijk aspect. Bij Pro Direct Zorg staan de wensen en mogelijkheden van elke cliënt centraal. Want iedereen is uniek in zijn of haar situatie. Vanuit deze basis werken wij met onze cliënten aan persoonlijke groei en maatschappelijke ontwikkeling. Vanuit onze deskundigheid en ervaring bepalen we samen welke zorg en begeleiding het beste bij u past. Een aantal zaken zal u het liefst zelf blijven doen en bij andere zaken heeft u mogelijk hulp nodig. Samen kijken wij hoe de zorg optimaal vormgegeven kan worden. Wij gaan uit van de aanwezige kwaliteiten en positieve eigenschappen van de cliënt en helpen minder ontwikkelde kwaliteiten te oefenen en te ontwikkelen. Onze professionals beschikken over gedegen vakkennis en ervaring. Wij hechten veel waarde aan kwaliteit, betrouwbaarheid en integriteit. Alle gesprekken tussen cliënt en begeleider verlopen op basis van wederzijds respect en vertrouwen. Wij waarborgen te allen tijde de privacy van de cliënt.