De RD-Day is een jaarlijks evenement dat wij organiseren voor studenten en onze partners uit de Advocatuur, Private Equity en M&A. Tijdens dit evenement staat het oefenen van interviews centraal.

 

2018:

Op donderdag 27 september 2018 vond alweer de zesde RD-day plaats in het West Indisch Huis in Amsterdam. Tijdens deze middag stond het oefenen van interviews centraal en kregen de studenten na afloop van elk interview feedback van de deelnemende partijen. Dit jaar hebben 56 ambitieuze finance- en rechtenstudenten aan de RD-day deelgenomen. Wij willen alle studenten en partners bedanken voor hun inzet!

Deelnemende partners 2018:
Allen & Overy, Axeco, Avedon, 
Bencis, deBreij, Houlihan Lokey, Kempen, Nielen Schuman, Norton Rose Fulbright, Quore Capital, Stibbe en Torqx.

2017:

De RD-Day 2017 vond plaats op donderdagmiddag 28 september in het West Indisch Huis in Amsterdam. Wij kijken terug op een geslaagde middag! 48 ambitieuze studenten hebben tijdens deze middag interviews kunnen oefenen en direct feedback gekregen van onze deelnemende partners. Wij willen alle studenten en partijen bedanken voor hun inzet tijdens deze dag!

Bekijk de onderstaande aftermovie voor een impressie van de RD-Day.

Deelnemende partners 2017:
Stibbe, Jones Day, Norton Rose Fulbright, Houlihan Lokey, Lincoln International, Rabobank, Quore Capital, Axeco, Bencis, Avedon en Mentha Capital.

2016:

De RD-Day 2016 zit er weer op! Woensdag 5 oktober hebben wij in samenwerking met een aantal van onze partners de RD-Day georganiseerd. Deze middag stond in het teken van oefengesprekken. Wij willen alle studenten, partners en Pieter Zwart als spreker hartelijk danken voor hun inzet!

Deelnemende partners 2016:
Houlihan Lokey, ING, Axeco, Avedon, GIMV, Gate Invest, Stibbe en Norton Rose Fulbright.

NEXT:

The Battle